Jokowi Presiden Tanpa Visi lan Inkonsisten

Dening: Dandhy Dwi Laksono

KUDUSSATU.com–Rekam jejak kebijakannya ora terstruktur. Cenderung acak, ora konsisten, bahkan kontradiktif antara siji lan sing liya.

Ping mubarang ngomongke banjir lan macet neng Jakarta arep luwih gampang didhuwuri nek dadi presiden. nuli sakwise dadi presiden, dheweke ngomong babagan pentinge reklamasi Teluk Jakarta sing diintegrasikan karo Proyek Garuda utawa Tanggul segara buta (Giant Sea Wall) karo dalih melindungi ibukota negara saka munggahe rai banyu segara akibat pamanasan global.

Ning kemarin weruh-weruh melompat menyang helikopter lan survei lokasi ibukota negara sing anyar Kali. kanggo nggeret simpati publik, dheweke bahkan ngomongke proyek alih ibukota iki ora nganggo APBN.

Siji gagasan sing krungu heroik lan kreatif, ning sabenere berbahaya. kepriye bokmenawa infrstruktur lan fasilitas publik diongkosi saka sumber-sumber privat sing ora gratis lan nggawa mawa aneka kepentingan?

Mei 2015, neng lokasi sawah duwe anak upadi grup Medco neng Merauke, Presiden Jokowi ngomongke arep nyawah sayuta hektar jero telu taun. yekten iki mengejutkan panugas pertanian lan pambanyon neng Papua.Gagasan sing bombastis. Sebombastis panjaluk Dayang Sumbi marang Sangkuriang. durung meneh warga adat sing kuwatir lemahe arep dirampas. lan proyek kuwi nyat kayekten wurung total.

Ana meneh program peremajaan kambil sawit sing dianyak neng Sumatera kidul taun 2017. Rekaman iki uga nunjukake semangat Presiden nyurung monokulturisme. Petani kudu seproduktif upaden. dheweke ora praduli, menawa basis produksi rakyat sakudune tanduran multikultur ben ora tergantung nang siji jenis tanduran lan rentan ngadhepi fluktuasi rega.

Nek pun kudu monokultur amarga keterbatasan palemahan, mula semestinya dekne kabeh disurung kanggo nandur tanduran pangan. dudu tanduran komoditi kaya karet utawa sawit.

“Yen upaden bisa 8 ton CPO saben taun, petani uga kudu bisa 8 ton. aja 2 ton.,” turene, disambut tepuk tangan jajaran birokratnya. dheweke bahkan muncul karo gagasan fakultas kambil sawit. iki gagasan acak sabanjure sakwise njaluk guron dhuwur mbukak jurusan nyak.

Ora suwe banjur, rega sawit pun anjlok. dheweke nuli karo enteng jaluk petani genti tanduran jengkol utawa duren, seolah dekne kabeh nduwe palemahan sing amba kanggo nglakoke transisi saka tanduran suwe sing kurang ngasilke, menyang tanduran liya sing anyar anyak bisa diamek pakolehe 5-10 taunan banjur.

Iki padha karo program bombastis liyane: mencetak 10 Bali anyar jero papat taun kanggo target 20 yuta wisman neng 2019. saka Toba nganti Mandalika, lan raja Ampat. nuli dikoreksi dhewe amarga realisasi anyar nganti Toba lan Borobudur. kuwia karo konsep mass tourism sing sarat masalah.

Inkosistensi lan kebijakan acak liyane yaiku babagan pamulangan lan infrastruktur. loro kliping kabar digital iki cukup nggambarke ebo ora terstrukturnya cara mikir, prioritas, bahkan gagasan-gagasan sing padha tubrukan.

Kaya ta nang Mei 2014 Jokowi celathu negara maju utamakne pamulangan, dudu panangen Infrastruktur. wektu kuwi dheweke isih menjabat dadi Gubernur DKI Jakarta “ket awal, aku ngantekne jero nangi negara neng endi pun, pamulangan kudu nomor siji. aja panangen ekonomi utawa panangen infrastruktur.” ning praktiknya? nol gedhe!

Nuli nang Februari nuli Jokowi omong soal izin infrastruktur. dheweke celathu “…pamerentah sajrone 4,5 taun paling akhir nyat fokus nang panangen infrastruktur. manut dheweke, infrastruktur iki penting banget kanggo daya saing Indonesia sing isih cendhek ketimbang negara-negara tangga.”

Nek kowe luwih tlaten menggeledah jejak digital yekten-yektene terkait kebijakan panangen Presiden Jokowi, arep luwih akeh meneh hal-hal sing mencengangkan. kaya soal izin investasi, tol segara, utawa “BBM siji rega”.
Karo rekam jejak mangkene, aku kuwatir, pidato pisane wektu menginjakkan sikil neng ibukota sing anyar yaiku babagan rencana alih ibukota.(AH)

Sumber: Geotimes.co.id

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *